• Boeket Gebloemt

  20,0091,50 Incl. BTW
  Plukboeket met verschillende bloemen qua vorm en kleur van het seizoen. Luchtig geschikt, weinig groen materiaal, kortom onze huisstijl zoals u dat van ons gewend bent. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 30,- Uw tekst voor op het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af halen in winkel, of laten bezorgen op het gewenste adres.
 • Boeket Bloemenweelde

  20,0091,50 Incl. BTW
  Royaal boeket vol met de mooiste bloemen en luxe bladsoorten, de bloemen zijn op dezelfde  hoogte geschikt, al met al een wat compacter geheel. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 30,- Uw tekst voor op  het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af te halen in de winkel of laten bezorgen op het gewenste adres.  
 • Boeket Fleur

  17,5071,50 Incl. BTW
  Lange verschillende bloemen gebonden als fleurige bloemen toef, uitermate geschikt om op een hoge smalle vaas te schikken. We gebruiken bladmateriaal niet als vulling maar als een chique detail, we combineren de mooiste vormen en bloemen. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 22,50 Uw tekst voor op het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af te halen in de winkel of laten bezorgen op het gewenste adres.

Titel

Ga naar de bovenkant