WELKOM BIJ GEBLOEMT.SHOP

Om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn kunt u vanaf heden uw gebloemde boeket online bij ons bestellen! Deze kunnen we op elk gewenst adres bezorgen of u mag het komen halen in de winkel.

Een luchtig geschikt veldboeket, een prachtig cadeau! Om het geheel af te maken kunnen wij ook een passende vaas bijleveren. We hebben ook onze eigen bloemen cadeaubon die we voor u kunnen versturen zodat de ontvanger zelf iets moois kan komen uitzoeken.

Via deze webshop kunt u bloemen laten bezorgen in heel Nederland. Boeketten buiten ons eigen bezorg gebied worden gemaakt en bezorgd door een lokale bloemist. Aan de hand van het door u uitgezochte boeket maakt de lokale bloemist een zelfde soort boeket, zoveel mogelijk gelijkend, houd er rekening mee dat de bloemen altijd iets kunnen afwijken omdat we afhankelijk zijn van een dagelijks vers assortiment.

Voor 10:00 uur besteld dezelfde dag af te halen in winkel of geleverd op het opgegeven adres m.u.v. bloemen cadeaubon die wordt z.s.m. op de bus gedaan, met een beetje geluk is deze de volgende werkdag op de plaats van bestemming. Besteld u iets  na 10:00 dan is het bezorg moment in overleg, afhankelijk van wat u besteld en waarnaartoe

Producten


OPENINGSTIJDEN

DONDERDAG – VRIJDAG

09:00 ~ 18.00

ZATERDAG

09:00 ~ 17.00