FAQ items aan het laden...

WELKOM OP DE WEBSHOP VAN GEBLOEMT

Om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn kunt u vanaf heden uw gebloemde boeket online bij ons bestellen! Deze kunnen we op elk gewenst adres bezorgen of u kunt het komen halen in de winkel.

Een luchtig geschikt veldboeket, een prachtig cadeau! Om het geheel af te maken kunnen wij ook een passende vaas bijleveren. We hebben ook onze eigen bloemen cadeaubon die we voor u kunnen versturen zodat de ontvanger zelf iets moois kan komen uitzoeken.

Via onze webshop kunt u bloemen laten bezorgen in heel Nederland. Boeketten buiten ons eigen bezorg gebied worden gemaakt en bezorgd door een lokale bloemist. Aan de hand van het door u uitgezochte boeket maakt de lokale bloemist een zelfde soort boeket, zoveel mogelijk gelijkend, houd er rekening mee dat de bloemen altijd iets kunnen afwijken omdat we afhankelijk zijn van een dagelijks vers assortiment, seizoen en aanbod.

 • Boeket Gebloemt

  20,0091,50 Incl. BTW
  Plukboeket met verschillende bloemen qua vorm en kleur van het seizoen. Luchtig geschikt, weinig groen materiaal, kortom onze huisstijl zoals u dat van ons gewend bent. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 30,- Uw tekst voor op het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af halen in winkel, of laten bezorgen op het gewenste adres.
 • Boeket Fleur

  17,5071,50 Incl. BTW
  Lange verschillende bloemen gebonden als fleurige bloemen toef, uitermate geschikt om op een hoge smalle vaas te schikken. We gebruiken bladmateriaal niet als vulling maar als een chique detail, we combineren de mooiste vormen en bloemen. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 22,50 Uw tekst voor op het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af te halen in de winkel of laten bezorgen op het gewenste adres.
 • Boeket Bloemenweelde

  20,0091,50 Incl. BTW
  Royaal boeket vol met de mooiste bloemen en luxe bladsoorten, de bloemen zijn op dezelfde  hoogte geschikt, al met al een wat compacter geheel. Het boeket dat wordt afgebeeld is een boeket van 30,- Uw tekst voor op  het kaartje kunt u tijdens het afronden van de bestelling invoeren. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag af te halen in de winkel of laten bezorgen op het gewenste adres.  
 • Gebloemt Cadeaubon

  10,00250,00
  Het ideale cadeau! De ontvanger kan zelf iets leuks uitzoeken bij gebloemt. Het te besteden bedrag is uw eigen keuze vanaf 10,-, de cadeaubon is onbeperkt geldig. Wij kunnen deze natuurlijk ook voor u versturen naar elk gewenst adres

Titel

Ga naar de bovenkant